E-Lijn


Plaats een nieuw onderwerp  Stuur een reactie
mijn gegevens | ledenlijst inloggen | registreren | zoeken | vragen? | index
  Vorig onderwerp   Volgend onderwerp
» E-Lijn   » Overige Rubrieken   » Kommer en Kwel bij de KNVvL   » Afdelingsvergadering

   
Auteur: Onderwerp: Afdelingsvergadering
Henry Lemmen
Heute fliegen nur Profis und Holländer
Reg. nr. 55

Icon 1 Geplaatst op      Gegevens van Henry Lemmen   Homepage van de auteur   E-mail Henry Lemmen   Stuur een privé bericht       Wijzig/wis bericht 
Is er iets aan de hand in de afdeling schermvliegen?

Agenda a.s. afdelingsvergadering:
quote:
Zoals aangekondigd tijdens de voorjaarsvergadering heeft Gerald van Dalen (Secretaris) besloten uit het bestuur te treden. Na drie jaar vindt hij de tijd een aandacht die nodig is voor de functie niet meer te combineren met zijn baan. De portefeuille is daarmee vacant.

Daarnaast heeft Martijn Geurts ook besloten te stoppen met zijn functie in het bestuur. Hiermee is ook de portefeuille Opleidingen vacant.

Als Mark en Marga inderdaad voor de komende vier jaar worden aangesteld, bestaat het bestuur nog uit (slechts) vier leden. Voor doorstroming en kennisbehoud is het van groot belang dat de vacante portefeuilles worden ingevuld. Daarnaast zullen bepaalde activiteiten niet, of in mindere mate worden voortgezet, wegens een gebrek aan vrijwilligers. Hieronder een lijst met vacante portefeuilles, en de gevolgen hiervan:

● Opleidingen: instructeurs dagen worden minder of niet georganiseerd. Daarnaast zullen er geen instructeursopleidingen plaatsvinden.

● Veiligheidscommissie: we missen zowel een voorzitter, als voldoende leden in de commissie. De VC is essentieel voor schermvliegen op lange termijn, om veiligheid te monitoren en verbeteren. Daarnaast is het van belang voor de uitstraling en professionaliteit van de sport.

● Belangenbehartiging: op dit moment zijn bijna alle activiteiten bevroren, terwijl er (zeker voor het duinsoaren) enkele grote vraagstukken liggen. Invulling van de portefeuille Belangenbehartiging is essentieel voor schermvliegen in Nederland.

● Secretaris: een secretaris is nodig voor de organisatie en continuïteit van de afdeling. Daarnaast hebben we vanaf 2020 ook leden nodig in de commissie die school erkenning kan gaan vormgeven. Tot slot zal op termijn ook de voorzittersrol vacant worden. Het zou praktisch zijn om voldoende tijd en capaciteit te hebben om een nieuwe voorzitter op te leiden en in te werken.
(...)


IP: Gelogd


 
Plaats een nieuw onderwerp  Stuur een reactie Sluit discussie   Interessant onderwerp   Verplaats discussie   Wis onderwerp Vorig onderwerp   Volgend onderwerp
 - Printer-vriendelijk beeld
Kies een forum:

Contact | WebsitePowered by Infopop Corporation
UBB.classicTM 6.5.0