E-Lijn


Plaats een nieuw onderwerp  Stuur een reactie
mijn gegevens | ledenlijst inloggen | registreren | zoeken | vragen? | index
  Vorig onderwerp   Volgend onderwerp
» E-Lijn   » Vliegen   » Wedstrijdnieuws   » Dutch Paragliding Cup, 24-29 augustus 2018 in Tolmin Slovenië

   
Auteur: Onderwerp: Dutch Paragliding Cup, 24-29 augustus 2018 in Tolmin Slovenië
Marga van Woensel-Blom
Lid
Reg. nr. 2511

Waardering:
5
Icon 1 Geplaatst op      Gegevens van Marga van Woensel-Blom     Stuur een privé bericht       Wijzig/wis bericht 
Dutch Paragliding Cup, 24-29 augustus 2018 in Tolmin Slovenië

Voor onze beginnende wedstrijd piloten is er de Dutch Paragliding Cup in Tolmin, Slovenië. Deze vind plaats van 24 t/m 29 augustus en een eventuele reserve dag op 30 augustus. Deze wedstrijd wordt georganiseerd onder de vlag van de Serial Cup 2018.
De inschrijving gaat via website https://www.serialcup.com/competition-info-2018 en opent 16 maart om 10:00u. Kijk daar voor meer informatie over deelname eisen en verdere informatie. Tot 23 maart hebben Nederlandse piloten een voorkeursbehandeling op de aanmeldingslijst.

Dit is vooral een wedstrijd voor piloten die in een ontspannen sfeer kennis willen maken met het wedstrijdvliegen. Er worden uitgebreide briefings gegeven en er is elke avond een debriefing waarbij de taak van de dag wordt geëvalueerd. Ook zullen er een drietal top piloten deelnemen aan de wedstrijd op een EN-B scherm, zodat je kan leren van hun beslissingen in de wedstrijd, bijvoorbeeld door ze te volgen tijdens de vlucht. Zij zullen ook een aantal lezingen geven waar je gratis aan kan deelnemen.
Omdat het een wedstrijd is die gericht is op de beginnende wedstrijdpiloten, worden schermen met een classificatie hoger dan EN-C niet toegelaten. Verder zijn er vele prijzen te verdelen over de verschillende wedstrijd categorieën. Als kers op de taart zal er nog een loterij zijn aan het einde van de week waarbij iedereen kans maakt op zeer mooie prijzen.
Tolmin en omgeving is ook erg geschikt voor families. Er is in de omgeving genoeg te doen! Van raften tot een dagje Ljubljana of paardrijden langs de knalblauwe rivier de Soca.

IP: Gelogd


 
Plaats een nieuw onderwerp  Stuur een reactie Sluit discussie   Interessant onderwerp   Verplaats discussie   Wis onderwerp Vorig onderwerp   Volgend onderwerp
 - Printer-vriendelijk beeld
Kies een forum:

Contact | WebsitePowered by Infopop Corporation
UBB.classicTM 6.5.0