E-Lijn


Plaats een nieuw onderwerp  Stuur een reactie
mijn gegevens | ledenlijst inloggen | registreren | zoeken | vragen? | index
  Vorig onderwerp   Volgend onderwerp
» E-Lijn   » Commercieel   » BiZzNiZz   » Bergopleiding & Thermiek Training - St. Hilaire | Frankrijk

   
Auteur: Onderwerp: Bergopleiding & Thermiek Training - St. Hilaire | Frankrijk
Action Air Sports
Vliegschool
Reg. nr. 1356

Waardering:
5
Icon 1 Geplaatst op      Gegevens van Action Air Sports   Homepage van de auteur   E-mail Action Air Sports   Stuur een privé bericht       Wijzig/wis bericht 
 -

St. Hilaire | Frankrijk - Allround vliegstek!

Het mooie St. Hilaire met z'n imposante rotswand is al vele jaren onze thuisstek in la douce France. Deze allround vliegstek is zeer geschikt voor piloten van alle niveaus.

Voor beginnende piloten die voornamelijk starts, oefenvluchten en landingen maken. Het hoogteverschil van zo'n 700 meter biedt voldoende mogelijkheden voor het trainen van brevettaken. Bijna alle starts en landingen zijn ruime Alpenweides en daarmee uitermate geschikt voor het perfectioneren van je start- en landingstechniek.

Voor half gevorderde piloten die leren thermiek vliegen, waarvoor mildere condities nodig zijn. Van thermisch soaren voor de rotswand tot het draaien in thermiekbellen. Het maken van meer airtime en duurvluchten is binnen handbereik.

Maar zeker ook voor gevorderde piloten die gaan voor verbetering van hun thermiek techniek, langere thermiek vluchten en mogelijk kleine overland vluchten. Het begint allemaal met voldoende hoogte winnen tot de fascinerende Dentes Crolles...

En last but not least voor gebrevetteerde piloten die onder toeziend nog willen werken aan hun zelfstandigheid en vliegzekerheid. Check ons Vrije Vlieger tarief.

Kortom; voor ieder wat wils!

Vanaf deze stek zijn we centraal gesitueerd en kunnen we met maximaal een uur rijden ook naar verschillende vliegstekken in de omgeving. Hierdoor kunnen we onder uiteenlopende meteocondities vliegen en/of gebruik maken van de diversiteit.

We hebben 3 opleidingsweken op het programma staan waarin we Bergopleiding en Thermiek Training geven. Deze weken zijn oplopend qua ervaringsniveau waardoor je meerdere weken achter elkaar kan boeken.

Zie onze site voor gedetailleerde info en ook de interessante korting bij meer weken!

Mooie sfeerimpressie van Hajo en korte impressie van Emile. Get High Stay High!

IP: Gelogd


 
Plaats een nieuw onderwerp  Stuur een reactie Sluit discussie   Interessant onderwerp   Verplaats discussie   Wis onderwerp Vorig onderwerp   Volgend onderwerp
 - Printer-vriendelijk beeld
Kies een forum:

Contact | WebsitePowered by Infopop Corporation
UBB.classicTM 6.5.0