E-Lijn


Plaats een nieuw onderwerp  Stuur een reactie
mijn gegevens | ledenlijst inloggen | registreren | zoeken | vragen? | index
  Vorig onderwerp   Volgend onderwerp
» E-Lijn   » Commercieel   » BiZzNiZz   » Bergopleiding & Thermiek Training - Andelsbuch | Oostenrijk

   
Auteur: Onderwerp: Bergopleiding & Thermiek Training - Andelsbuch | Oostenrijk
Action Air Sports
Vliegschool
Reg. nr. 1356

Waardering:
5
Icon 1 Geplaatst op      Gegevens van Action Air Sports   Homepage van de auteur   E-mail Action Air Sports   Stuur een privé bericht       Wijzig/wis bericht 
 -
Andelsbuch is een ideale vliegstek met flink potentieel voor opleiding van piloten van alle niveaus. Het vlieggebied wordt gevormd door een bergrug van meerdere kilometers en ligt ten zuidoosten van de Bodensee. Meestal komt de wind vanaf dat meer en zorgt dan voor een goede startwind. Bovendien creëert de wind prima soaring condities voor de piloten met meer ervaring. Omhoog ga je met de lift. Vanaf het bergstation is het nog circa 10 minuten omhoog lopen naar de startplek. De startplekken zijn allemaal makkelijk en eigenen zich prima om aan je starttechniek te werken. Bij het landingsterrein gelden enkele ‘local rules’, maar de velden zijn ruim en leveren weinig problemen op.

Bergopleiding
Vanwege de makkelijke start- en landingsplaatsen en ook de doorgaans milde omstandigheden, is deze vliegstek perfect voor de beginnende piloot die zijn eerste bergvluchten maakt. Door het hoogteverschil van 950 meter maak je altijd een mooie lange vlucht, waardoor er genoeg tijd is om aan brevettaken te werken of om gewoon lekker airtime te maken, zelfstandigheid op te bouwen en te genieten van je vlucht. Het kan allemaal!

Thermiek Training
Gevorderde piloten kunnen gebruik maken van de thermische/dynamische wind vanaf het begin van de middag. Duurvluchten worden hierdoor een stuk makkelijker te realiseren. Tevens kan gewerkt worden aan de techniek voor het toplanden. Het is werkelijk heerlijk om na een tijd gevlogen te hebben, weer boven bij de startplek te kunnen landen om even bij te komen en dan later weer te starten voor een volgende vlucht.

Naast Bergopleiding zal ook Thermiek Training gegeven worden aan de gevorderde piloten. Hiervoor is een groot team aanwezig zodat we flexibel zijn!

We verblijven in vakantiewoningen en in Bezau is ook een camping. ’s Avonds gaan we met de liefhebbers meestal uit eten in één van de typisch Oostenrijkse restaurantjes.

Twijfel je nog? Kijk dan even dit filmpje ! Kijk op onze site voor meer gedetailleerde info. Er zijn nu nog plaatsen vrij! Wees er snel bij want vol=vol!

IP: Gelogd


 
Plaats een nieuw onderwerp  Stuur een reactie Sluit discussie   Interessant onderwerp   Verplaats discussie   Wis onderwerp Vorig onderwerp   Volgend onderwerp
 - Printer-vriendelijk beeld
Kies een forum:

Contact | WebsitePowered by Infopop Corporation
UBB.classicTM 6.5.0